Få 3 flyttetilbud fra lokale flyttefirma København

Find det flyttefirma i København der passer dig

Når man skal flytte til og fra København kan det være en udfordring at skulle op og ned fra 4. sal med sofaer, skabe og værre. I sådanne situationer er en god, erfaren, flyttemand guld værd.

Flyttefirma-pris.dk er din hjælper til at finde et flyttetilbud fra et flyttefirma i København og omegn.
Vi giver 3 uforpligtende tilbud fra flyttefirmaer i København og omegn så vi kan forsyne dig med flyttemænd, lokalt tæt på dig.

Vores flyttefirmaer i København er både professionelle og lokale!

Når du kontakter os angående din flytteopgave, bliver den udbudt til de flyttefirmaer i København som vi samarbejder med.
9 ud af 10 forespørgsler er besvaret med 3 uforpligtende flyttetilbud dagen efter, der vil opfylder alle fremstillede krav til flytningen.
Efterfølgende skal du blot vælge det flyttetilbud du finder mest attraktivt og herefter nyde opgaven bliver løst hurtigt og effektivt.

Vi lægger stor vægt på at de flyttetilbud du modtager skal være tilpasset til hvor du er. Vi samarbejder derfor med flere udvalgte flyttefirmaer i København.
Vi er altid parate til at forsyne dig med et flyttetilbud på en flyttemand eller to, fra et flyttefirma i København og omegn, som du frit kan vælge imellem.

Ved at kontakte os får du en lokal flyttemand fra et flyttefirma i København, så du er sikker på dine penge går til selve flytningen og ikke den lange køretur der eksempelvis kan være fra Viborg og til hovedstaden.
Vores mål er at dine penge skal sikre dig nøjagtigt det du har brug for og mangler, og intet mindre.


  flyttemænd

  Ærlighed og gennemsigtighed

  Vi sætter en stor ære i at det tilbud du får fra et flyttefirma i København er det du også skal betale i sidste ende. 

  Vi er et ærligt firma der arbejder efter god gammeldags dansk handelsskik hvor skjulte gebyrer eller tillæg ikke eksisterer i vores ordbog.

  Du vil også altid få bekræftet den endelige pris på flytningen inden dit flyttefirma fra København ankommer og starter på flytningen.

  flyttefolk

  Jeg er lidt nervøs for noget måske går i stykker..

  Vi har håndteret flytninger af alt fra erhvervslokaler, til parcelhuse og lejligheder. Skulle der mod forventning opstå en ulykke, vil du, grundet du har booket gennem os, være forsikret og kan derfor få erstattet det ødelagte – vi må dog tilstå at forsikring er ikke noget vi bruger særlig ofte, da vi lægger mere fokus på udelukkende at tilbyde flyttefolk der kan sit kram.

  Hvilke fordele er der ved os?

  flyttemand

  Brug for hjælp til andet end selve flytningen?
  Den klarer vi!

  Vi tilbyder flyttemænd fra mange forskellige kompetente flyttefirmaer i København, men vi tilbyder faktisk også at håndtere en bred pallette af opgaver for jer – udover selve flytningen.

  Når man skal flytte kan det være både omfattende og uoverskueligt og man føler man langsomt mister overblikket. For at gøre processen nemmere for dig kan vi derfor med i tilbuddet fra flyttefirmaer i København også tilbyde nedpakning, udpakning, opmagasinering og flytterengøring.

  Vi ved efter mange års erfaring at det der betyder mest for os københavnere, det er vores ejendele. Dine ejendele vil derfor blive behandlet som var de vores egne og pakket ind i det rette materiale for at beskytte det bedst muligt.

  flytte sofa

  De flyttemænd vi sender ud garanterer vi er

  Du kan derfor roligt kontakte os. Vi lytter til dine ønsker, og flytter alt du må have brug for, og transporterer alt sikkert og hurtigt frem til dit nye hjem. Vores fornemmeste opgave er at give dig den bedst mulige oplevelse, til en fornuftig pris du har godkendt på forhånd. Vi gør så du kan flytte med fornøjelse. 🚚 🚚 🚚
  stærk flyttemand